Busbjergs Børn & Unge

Busbjergs Børn
for os der mangler drama i hverdagen!
#småskuespillerestoretalenter


Busbjergs Børn er en teaterskole for børn i alderen 10-15 år der nu åbner op for den 6. efterårssæson d. 20. august kl 16.30-18.15 på Ulstrup Skole (Samlingssalen).


I Busbjergs Børn arbejder vi med drama, sang, teatersport og dans. Gennem leg og øvelser lærer vi, hvordan man arbejder på en scene, bliver tydelig i sit kropssprog og lærer at stå frem for andre. Vi har to små forestillinger om året: Efterårssæsonen afsluttes med en lille cocktail af hvad vi har arbejdet med i efteråret og foråret afsluttes med en større forestilling, hvor vi enten opfører et skuespil eller et sammendrag af hele sæsonen. I sæsonen 2019/2020 skal vi arbejde med et nyskrevet skuespil som uropføres i maj 2020. I januar medvirker vi endvidere i Busbjerg Spillenes Nytårkur som indslag.


Busbjergs Børn har tidligere optrådt til f.eks modeshow, Tog til Tiden i Hadsten og har selv lavet happenings i Ulstrup og Bjerringbro. Vi tager gerne ud og optræder, hvis der er bud efter os.


Der er ingen optagelsesprøve, men da der er begrænset plads, er det nødvendigt at tilmelde sig, hvorefter man kommer på venteliste. Der er mulighed for at prøve at være med d. 20. august, hvor man vil få besked om, om man har fået plads på holdet eller er på venteliste.


Prisen pr sæson er 400 kr. Der opkræves derudover også et medlemskontingent (husstandsmedlemsskab) på 100 kr pr år.

Vil du vide mere kan du kontakte Lisbeth Gaba på event@busbjerg.dk eller tlf. 28 56 74 59.

Busbjergs Unge

Så er vi klar til endnu en omgang til Busbjergs unge.

Underviser i år bliver Camilla Nyizsnyanszky. Camilla er en af de mest ’garvede’ på Busbjerg, og har optrådt i mere end 17 år på bjerget. Udover Busbjerg, har Camilla medvirket i et hav af teaterforestillinger, og har også instrueret børne- og ungdomsteater.

Som assistent, har vi Maja Albrekt, som ligeledes har mange års teatererfaring bag sig, både på scenen, som instruktørassistent og som makeupartist.

Vi vil arbejde med

- Selvstændige udtryk/den enkelte skuespiller

- Gruppe-udtryk/sammenspil med andre

- Sang/tale- teknik

- Forskellige genrer af musicals/forestillinger (komedie, drama etc.)

Og vi vil slutte sæsonen af med at vise hvad vi kan.

Gennem klassisk teatersport og undervisning, vil vi arbejde med ovenstående punkter, som vil gøre forløbet både sjovt, energisk og lærerigt.

Vel mødt til alle teaterglade drenge og piger (mellem 13-18 år). Max 10 personer på holdet, så skynd dig inden det er for sent.

Opstart den 20. AUG. Der vil være ca. 30 øvegange Vi øver tirsdage, på Ulstrup Skole, Hovedgaden 58, 8860 Ulstrup (i samlingssalen), fra kl. 18.30-21.00

Du kan tilmelde dig på event@busbjerg.dk og skulle du have nogle spørgsmål kan du kontakte Camilla, på telefon: 27850737. Eller Maja, på telefon 24222605.

Prisen er 400,- pr halvår. Og et familiemedlemskab til Busbjergs Hjemstavns forening på 100 kr.

Vi glæder os til at se jer!

De bedste Busbjerg-hilsner

Camilla og Maja.

BUSBJERG GUDENÅDALENS 

HJEMSTAVNSFORENING​

Hagenstrupvej 25

8860 Ulstrup​​