FAQ​

Kan gangbesværede og kørestolsbrugere komme til forestilling på Busbjerg?

Ja, da! Når man kommer til parkeringsområdet fortæller man blot p-vagterne at man kommer med en gangbesværet gæst, så får man tilladelse til at køre videre til vores handicapparkering oppe ved indgangen.

Der findes handicapvenligt toilet ved p-pladsen.

Hvis du har brug for hjælp derudover, så henvend dig til vores frivillige hjælpere – der er altid hjælp at få.


Kan man købe en gruppebillet?


Ja, da! Ved grupper på 30+ til samme forestilling kan man ikke alene spare noget på billetten, men også få reserveret stole, så I kan sidde sammen. Send mail til busbjerg@busbjerg.dk eller ring til Ole på 29 91 37 22.


Er forestillingen for børn?


Ja, helt sikkert. De fleste af de forestillinger vi laver på Busbjerg er for alle aldre. 

Har Busbjerg en rygepolitik?

Ja, det har vi også. Rygning er kun tilladt i pausen ved de opstillede sandspande. Skulle uheldet være ude står der branddaskere lige i umiddelbar nærhed, men brug dem ikke på rygerne – kun på gløder/ild i skovbunden.


Hvor lang tid tager det at gå op til toppen af Busbjerg (Kan vi nå det i pausen?)


Afhængig af din kondition vil det tage mellem 5 og 10 minutter at gå op på toppen af Bjerget, når du går den direkte vej, men udsigten er mere end et 5 minutters kig værd, så vi foreslår at du enten går derop før eller efter forestillingen.


Hvordan bliver jeg en del af ”Holdet” på Busbjerg?

Tak fordi du spurgte! Vi har altid brug for flere frivillige hænder. Vi er en forening der er i gang det meste af året, så der er altid brug for hjælp. Hvis du vil være med på scenen, skal du til optagelsesprøve først. Den finder sted i løbet af efteråret – hold øje med vores hjemmeside. Hvis du vil være med som scenebygger – maler- syer – p-vagt – hjælper i telt eller stoleudleveringen, så send en mail til busbjerg@busbjerg.dk

BUSBJERG GUDENÅDALENS 

HJEMSTAVNSFORENING​

Hagenstrupvej 25

8860 Ulstrup​​