COVID-19 retningslinjer

På Busbjerg følger vi myndighedernes anbefalinger for at hindre smittespredning af COVID-19. Når du køber billetter, vil der altid være en tom stol på hver side af den gruppe, du har købt billetter til. 

Når du ankommer til Busbjerg vil der være en af vores frivillige, der vil bede dig om at vise coronapas, inden du kommer til billetlugen.  Man skal vise coronapas, hvis man er 15+ år. Børn skal derfor ikke vise coronapas.

Der vil være opstillet spritbeholdere, som du opfordres til at benytte, og der vil være tydelige anvisninger af, hvordan du skal holde afstand og forholde dig ved køb i Café Teltet, så du får en god oplevelse, når du besøger Busbjerg. Vores frivillige vil også tage imod bestillinger ude på skuespilspladsen. 

Hvis du køber dine billetter ved indgangen, beder vi om at få din mailadresse. Skulle vi efter en forestilling få oplyst, at der blandt publikum har været smittede personer til stede, vil man modtage en e-mail fra Busbjerg, om at man skal lade sig teste. 

I takt med at retningslinjerne fra myndighederne bliver ændret og forhåbentligt ophævet, vil Busbjergs Coronaudvalg følge og agere i forhold til disse. Skulle du opleve fejl og mangler under dit besøg, opfordres du til at kontakte de frivillige i Café Teltet.