Om Annie

Året er 1933 og USA er i en dyb depression. Den 11-årige Annie bor på det kommunale børnehjem, som bestyres af den tyranniske forstanderinde, Miss Hannigan.

Millionæren Oliver Warbucks sender sin sekretær Grace Farrell ud for at finde en forældreløs, som skal holde jul hjemme ved Warbucks. Grace bringer Annie med hjem. Warbucks bliver hurtigt betaget af Annie, og starter en landsdækkende eftersøgning for at finde den lille piges biologiske forældre.

Miss Hannigan får sin bror Rooster og hans kæreste Lily til at påstå, at Annie er deres datter, og dermed kan de få belønningen, som kommer med denne information. Parret møder op hos Warbucks og gør krav på Annie og belønningen, men Grace, som har set Rooster på Miss Hannigans kontor, lugter lunten.

Parret bliver afsløret, og det bliver samtidig konstateret, at Annies forældre er døde. Warbucks adopterer Annie, og hendes venner fra børnehjemmet inviteres hjem til Warbucks for at fejre jul – alt imens Amerika ser frem til velstand i kølvandet på Depressionen.

Denne Tony-vindende Broadwaymusical er set og elsket af millioner af mennesker verden over. Vi glæder os til at se dig på Bjerget i 2021 til en underholdende musical for hele familien.