Busbjergkoret

Busbjergkoret er et voksenkor for alle i alderen fra 15 år og opefter. Det er Danmarks hyggeligste kor – hvis vi selv skal sige det. Måske også det sjoveste.

Vi mødes hver onsdag fra kl 19.00 til 21.30 på Ulstrup Skole i Samlingssalen (parkering i øverste skolegård).

Sæsonen starter d. 21. august 2024 og varer til slutningen af februar, hvor Busbjerg Spillene starter prøverne op, og det koster 1300 kr inkl. kontingent for medlemskab af Busbjerg. Læs mere om medlemskabet af Busbjerg Gudenådalens Hjemstavnsforening her.

Morgensang til aften, blandt andet

Inspireret af Philip Fabers morgensang starter vi hver korprøve med en eller to fællessange fra f.eks højskolesangbogen – bare lige for at komme i gang. Derudover synger vi en blanding af rytmiske og klassiske sange, og så arbejder vi med Circle Songs á la Bobby McFerrin og lærer at improvisere ved hjælp af Vocal Painting, som er et nyt og spændende musikalsk tegnsprog.

Om korlederen

Koret startede i 2016 og ledes i dag af Gustav Hagner, som også er kapelmester på vores sommerforestilling. Gustav er uddannet fra konservatoriet i korledelse i 2018 og har siden 2019 stået for Busbjergkoret. Gustav kan spille på alt lige fra el-guitar til håndfløjte og, ja, vi er ret begejstrede for ham.

Ønsker du at booke Busbjergkoret til et arrangement, kontakt Tove tob@busbjerg.dk eller Lisbeth på event@busbjerg.dk.

Har du spørgsmål til repertoire, gratis prøvetime etc. så kontakt Tove på tob@busbjerg.dk eller på telefon 50 59 81 25.