Busbjergs Børn

Busbjergs Børn er en teaterskole for teaterglade børn i alderen 10 – 15 år.

Teaterskolen startede i 2014, og ledes af Lisbeth Erfurth Gaba, som underviser børnene i stemmetræning, drama og teatersport. Tove Bjørn er med-instruktør på holdet og Michelle Kristensen, som også er koreograf på Busbjerg Spillenes sommerspil, sørger for disciplinen ”Hop og Benspjæt.” Flere børn fra Busbjergs Børn er gået ”videre” med deres skuespil, ved blandt andet at deltage i forestillingerne på Busbjerg og ved at tage statist og skuespilleropgaver i bl.a. spillefilm og reklamer.

Drama: Består af øvelser i at færdes på en scene, arbejde med teksttydelighed og dramatiske virkemidler. Hvert andet år har Busbjergs Børn opført teaterstykker, som er skrevet af Lisbeth, med ideer fra børnene.

Sang og stemmetræning: Består af små sangøvelser, rytmisk forståelse og vi arbejder på at bruge stemmen rigtigt. Under Astas kyndige ledelse indøves sange til brug i forestillinger mm.

Teatersport: Gennem lege, hvor børnene udvikler deres kropssprog, lærer at stole på hinanden, få ideer i fællesskab og meget mere.

Dans: Michelle laver hvert år nogle danse som bruges i forestillinger og til optræden ved f.eks Nytårskur, sæsonafslutning eller hvis vi bliver hyret ind til en opgave, hvilket også sker indimellem.

Teaterskolen holder til i Ulstrup Skoles Samlingssal og mødes tirsdage fra kl 16.30 til 18.15 i perioden fra august/september- april/maj (undtaget skolernes ferie). Prisen for en sæson er 400 kr + kontingent for medlemskab. Læs mere om medlemskabet af Busbjerg Gudenådalens Hjemstavnsforening her.

Busbjergs Børn starter ny sæson d. 30. august 2022 i Samlingssalen på Ulstrup Skole. Der er åbent for tilmeldinger nu, men der er et begrænset antal pladser. Er holdet fyldt op kan man blive skrevet på venteliste.
Kontakt Lisbeth på mail: event@busbjerg.dk eller tlf. 28567459.

Man skal ikke til optagelsesprøve for at blive optaget i teaterskolen.

Busbjergs Unge

Busbjergs Unge er et tilbud til teaterinteresserede unge i alderen fra 13-18 år. Der undervises i kropssprog, taleteknik, og der vil være individuel træning af roller og karakterer. Alt dette vil vi lave gennem en dejlig blanding af praktiske øvelser og teoretisk undervisning. Der er selvfølgelig også tid til teaterlege og sjov.

Det du kan tage med dig fra undervisningen, er et større selvværd og mod til at stå frem og være dig selv, uanset om du skal fremlægge for klassen, til en eksamen eller stå på den store scene. 

Undervisere på Busbjergs Unge er Michelle Fonseca Kristensen og Morten Falbe Hansen.

Der kræves ingen tidligere erfaring, og der er ingen optagelsesprøve.

Teaterskolen holder til i Ulstrup Skoles Samlingssal og mødes tirsdage fra kl 18.30 til 20.30 i perioden fra slutningen af august til midt i april (undtaget skolernes ferie). Opstart d. 24. august 2021. Prisen for en sæson er 400 kr + kontingent for medlemskab.  Læs mere om medlemskabet af Busbjerg Gudenådalens Hjemstavnsforening her. 

Har du spørgsmål eller ønsker at blive tilmeldt kan du kontakte Morten på web@busbjerg.dk eller tlf. 2629 0710