Busbjergs Børn

Busbjergs Børn er en teaterskole for teatergladebørn i alderen 10 – 15 år.
Teaterskolen startede i 2015 og ledes af Lisbeth Erfurth Gaba som underviser børnene i stemmetræning, drama og teatersport. Tove Bjørn er med-instruktør på holdet og Michelle Kristensen, som også er koreograf på Busbjerg Spillenes sommerspil, sørger for disciplinen ”Hop og Benspjæt.” Flere børn fra Busbjergs Børn er gået ”videre” med deres skuespil ved blandt andet at deltage i forestillingerne på Busbjerg og ved at tage statist og skuespilleropgaver i bl.a. spillefilm og reklamer.

Drama: Består af øvelser i at færdes på en scene, arbejde med teksttydelighed, dramatiske virkemidler. Hvert andet år har Busbjergs Børn opført teaterstykker, som er skrevet af Lisbeth, med ideer fra børnene.
Stemmetræning består af små sangøvelser, rytmisk forståelse og vi arbejder på at bruge stemmen rigtigt.
Teatersport foregår mest som lege, hvor børnene udvikler deres kropssprog, lærer at stole på hinanden, få ideer i fællesskab og meget mere.
Dans: Michelle laver hvert år nogle danse som bruges i forestillinger og til optræden ved f.eks Nytårskur, sæsonafslutning eller hvis vi bliver hyret ind til en opgave, hvilket også sker indimellem.

Teaterskolen holder til i Ulstrup Skoles Samlingssal og møder tirsdage fra kl 16.30 til 18.15 i perioden fra august/september- april/maj (undtaget skolernes ferie).

Der er p.t. lukket for tilgang til holdet, men det er muligt at blive skrevet på venteliste.

Der er ingen optagelsesprøve til teaterskolen.

Busbjergs Børn Skørt Billede