Info til publikum

Find vej

Med offentlig transport

Den nærmeste by er Ulstrup.  Herfra er der omkring 3,5 km fra stationen og omkring 2,5 km fra skolen til Busbjerg. Har du cyklen med, kan denne tur klares på henholdsvis 12 og 8 minutter. Der er cykelsti hele vejen til Busbjerg fra Ulstrup.

Hvis der er for langt at gå eller cykle, kan du bestille plustur i Favrskov kommune. Læs mere om dette på Midttrafiks hjemmeside.

Fra Randers, Langå eller Aarhus
Du kan tage toget, der går via Langå St. og stå af på Ulstrup Station.
Alternativt, hvis du kommer fra Randers, kan du tage bus nr. 73. Her skal du stå af ved Ulstrup Skole.

Fra Viborg eller Silkeborg
Du kan tage bus nr. 73, der både går fra Silkeborg og Viborg. Du skal stå af ved stoppestedet Amstrup eller ved Ulstrup Skole.
Alternativt, hvis du kommer fra Viborg, kan du tage toget og stå af ved Ulstrup St.

Hjælp til at finde vej
Rejseplanen
Google Maps

Parkering

Når du ankommer til Busbjerg, vil vores p-vagter være klar til at guide dig på plads. Parkering er gratis, og der er masser af plads til alle vores gæster. Og bare rolig.. Parkeringspladsen ligger i den skønne dal for foden af Busbjerg, så din bil kan nyde udsigten, mens du nyder forestillingen.

Café Teltet

Hos Café Teltet tilbyder Busbjerg muligheden for at købe et udvalg af forskellige drikkevare, samt noget at spise. Der vil være mulighed for at købe følgende:

  • Øl, sodavand, kildevand, æblejuice, rødvin, hvidvin, kaffe, te
  • Kage, æblekage, franske hotdog
  • Slik, chips, popcorn
  • Is
Teltet åbner halvanden time inden forestillingen går i gang.

Info til handicappede og gangbesværede

Er du handicappet eller gangbesværet, er der her nogle oplysninger, du sikkert gerne vil have.

Adgang

Busbjergs scene ligger i en lille dal ved siden af Busbjerg. Der er en grusvej hele vejen op til skuespilspladsen. Inde på skuespilspladsen er der græs. Der er en handicapparkeringsplads i umiddelbar nærhed til skuespilpladsen.

Gangbesværede

Hvis man er gangbesværet, skal man blot oplyse dette til parkeringsvagterne, så vil de vise vej til handicapparkeringen. Der er begrænset antal pladser ved handicapparkeringen, så er der fyldt, kan man altid køre op til indgangen og blive sat af der.

Handicapledsager

Har man som handicappet en ledsager med ledsagerkort, kan ledsageren komme ind gratis. Ved bestilling af fribilletkode til ledsageren, skal man sende en kopi af sit ledsagerkort til Ole på oa@busbjerg.dk. Billetterne skal købes samlet. 

Faciliteter

Der er handicaptoilet ved handicapparkeringspladsen.