Det kreative team

Instruktør Michael Pedersen

Instruktør Michael PedersenMichael har de sidste godt 20 år deltaget i over 60 forskellige opsætninger, små som store, på forskellige amatørscener i det jyske. Han har både erfaring som instruktør og skuespiller.

Michael har været et kendt ansigt på Busbjerg gennem de sidste mange år. Han startede som skuespiller på “Jens Langkniv” i 2001, og siden “Frk. Nitouche” i 2006 har han været instruktør. “Annie” var Michaels forestilling nr. 20 på Busbjerg.

Om Busbjerg siger han: “Jeg elsker den varme og gode stemning og det store fællesskab, der gør stedet til noget specielt.”

Kapelmester Gustav Nyboe Hagner

Kapelmester Gustav HagnerGustav havde debut som kapelmester på Busbjerg i 2018 på Shrek the Musical. I spilledåsen på Bjerget agerer Gustav korleder, dirigent og musiker.

I 2018 blev Gustav også uddannet almen musikpædagog (AM). Til daglig er han freelancemusiker og dirigent, blandt andet for Disney-Bigbandet “Luftens Helte”.

“Shrek” var ikke Gustavs debut i en musical. Han har tidligere været med på Thorning Friluftsspil som musiker og skuespiller i “Robin Hood” (2009) og “Midt om Natten” (2010) og “Vi Maler Byen Rød” (2012).”.

Koreograf Michelle Fonseca Kristensen

Koreograf Michelle KristensenMichelle Kristensen har, til trods for sin unge alder, meget erfaring som koreograf.

Michelle har selv stået på scenen på Busbjerg. Den første forestilling, hun var med i var for 10 år siden, hvor vi spillede “Annie”. Michelle har siden 2015 været vores koreograf, hvor hun har været med til at opsætte alt fra “Folk og Røver i Kardemommeby” til “Shrek”. Michelle har ligeledes erfaring som koreograf på andre musicalproduktioner o. lign.

Michelle har danset siden hun var helt lille. Hun behersker mange forskellige stilarter, herunder standarddans, latin, jazzballet, ballet, showdance mv.

Lyd- og Lystekniker Niels Bramer

Niels har lavet lyd og lys på Busbjerg siden 1995, og har haft ansvaret for det siden 2004. Han laver ligeledes lyd og lys til koncerter, revyer og andre arrangementer i området. Han har endvidere erfaring med at lave lyd og lys på turnerende teaterforestillinger. Niels udlejer også lydudstyr.

Instruktørassistent Listbeth Erfurth Gaba

Næstformand Lisbeth Gaba

Lisbeth har været med på Busbjerg siden 2003, på scenen, og siden 2014 også i bestyrelsen. Lisbeth er også leder og underviser på Busbjergs Børn. Lisbeth har ved flere lejligheder optrådt på Busbjergs scene sammen med sine tre børn, hvilket har været en fantastisk ting at have sammen.

Udover forestillinger på Busbjerg er Lisbeth også med i Favrskovrevyen og optræder indimellem med Musicalensemblet.

“Midt om Natten” er Lisbeths første år som instruktørassistent.

Instruktørassistent Malene Hultén Sørensen

Malene var med på Busbjerg første gang i 2004 i musicalen Ronja Røverdatter, og flere forestillinger herefter. Sidste gang var hun med i opsætningen af Shrek i 2019. 

Malene har udover Busbjerg deltaget i andre musicalopsætninger, samt stået på scenen i komedier og forvekslingsstykker i over 20 år. 

Malene har tidligere været instruktør og instruktørassistent på et andet amatørteater, men “Midt om Natten” er første gang på Busbjerg.

Produktionssekretær Christel Wedell-Riis Pape

Christel Wedell-Riis Pape havde sin første debut i Musicalen ”Oliver Twist” 2005 på Busbjerg. Hun var med sidste gang i ”My fair Lady” 2011. Christel synger desuden også med i Busbjergkoret og har gjort det siden 2019.

Christel har udover Busbjerg været med på Støvringgaard Festspil i Musicalene ”Annie get your Gun” og ”Matador” samt stået på scenen i flere teaterstykker. 

“Midt om Natten” er Christels første gang som produktionssekretær. Hun har ikke prøvet at være med bag scenen før på en produktion, og syntes, at det kunne være rigtig spændende at prøve.