Om "Midt Om Natten"

Stedet er København i 80’erne. Efter en mislykket BZ-aktion opretter de to venner Benny og Arnold deres egen lille fristad ”Haveje”, hvor der er plads til alle dem, der gjorde mere indtryk på samfundet, end samfundet gjorde på dem. Idyllen bliver kortvarig, idet både politiet, den aggressive politiker Pia Buhmann og en voldelig rockergruppe ønsker at komme af med det lille fribyttersamfund og også Arnold og Bennys venskab kommer på en alvorlig prøve.

Musicalen ”Midt om Natten” er baseret på den meget populære film af samme navn, og indeholder alle de populære hits fra soundtracket (bl.a. ”Midt om natten”, ”Tik Tik”, ”Haveje” og ”Susan Himmelblå”). Desuden er der også tilføjet nogle af de største Gasolin-numre, hvoraf man bl.a. kan nævne ”Hva’ gør vi nu, lille du”, ”Masser af succes”, ”Som et strejf af en dråbe” og ”Det bedste til mig og mine venner”.

Forestillingen indeholder det hele: en god historie, en bred og underholdende personliste, fantastisk musik og mulighed for store flotte danseoptrin.